Over Ons

Wij zijn verhuisd. Zie de Contact pagina

‘Daniels Kunststoffen’ is een bedrijf dat al sinds 1998 actief is in verschillende facetten van de kunststofbranche. We beschikken over een uitgebreide kennis op het gebied van kunststoffen, zoals de verwerking en de gebruiksmogelijkheden van diverse kunststoffen.

 

Wat doen we?

We houden ons voornamelijk bezig met het ontwerpen en maken van modellen en mallen. Ook produceren we allerlei kunststofproducten.

Het maken van modellen en mallen is vaak maatwerk en we doen dit door gebruik te maken van een tekening, of aan de hand van een idee.

Ook maken wij vacuümvorm-mallen en -producten en kunnen we veel kunststofsoorten lassen en repareren, denk hierbij bv. aan het maken van bakken voor de viskweekindustrie of het repareren van autobumpers, boten enz.
We hebben veel ervaring in het repareren, ontwerpen en maken van polyester- en epoxyproducten zoals b.v. boten, machinekappen, decorstukken en kunstwerken.
We zijn het juiste adres voor kunstenaars om hun ideeën uit te voeren en te adviseren in de mogelijkheden bij het maken van hun ontwerp.